Wandeling Forellenhof - Hotel Jagdhaus Wiese (vice versa)Enkele foto's

Dinsdag

Dinsdag naar Attendorn. Dat is toch nog een dik uur rijden via een niet erg prettige route. Attendorn heeft een aardig centrum en staat bekend om de druipsteengrotten die we overigens niet bezocht hebben.

De uitstekende lunch gebruikten we op het terras van Hanse Kogge / Fisch Jacob, visrestaurant en viswinkel. Daarna via een wat kortere route terug naar Forellenhof.


Woensdag

Vandaag rijden we naar de Breitenbachtalsperre voor een wandeling rond dit stuwmeer. We gaan eerst even lunchen op het terras van 'Altes Wärterhaus'.

Na de lunch toch maar niet wandelen, want ik krijg zware maagkrampen - heb ik gemiddeld één keer per jaar, is onderzocht, niet ernstig, oorzaak onbekend - en we besluiten terug te rijden naar Forellenhof.

's Avonds dineren we opnieuw bij Hotel Jagdhaus Wiese, want Mirco van Forellenhof heeft toch maar besloten dat het voor hem een Ruhetag is.

IMG_2775.HEIC
IMG_2775.HEIC
IMG_2776.HEIC
IMG_2776.HEIC
IMG_2778.HEIC
IMG_2778.HEIC

Zomervakantie 2020 - Wingeshausen (2)

  

Maandag 3 augustus

Ja, het wordt nu toch wel de hoogste tijd voor een wandeling! We besluiten een deel van het 'Wisent-Pfad' te lopen en wel vanuit ons hotel naar Hotel Jagdhaus Wiese in het gehucht Jagdhaus, vice versa. Ik hoop dat mijn knieën dit volhouden.

Het is een prettige wandeling, met regelmatig een mooi uitzicht. Het laatste halfuur stijgen we flink, maar de beloning is in zicht: het terrras van Hotel Jagdhaus Wiese!

We kiezen eerst een plekje in de schaduw (even afkoelen), maar wat later verhuizen we toch maar naar het zonnige deel van het terras

Na de lunch, die is echt goed, evenals het diner gisteravond, aanvaarden we de terugwandeling. Ja, dalen is voor mij nog steeds redelijk pijnlijk en ik moet kleine stapjes nemen. Even na drieën zijn we weer in Forellenhof.